Buca Belediyesi'nden 19 Mayıs'a özel duygulandıran film

Buca Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için 'Buca'da Genç Olmak' isimli kısa film yayınladı.

İlçede özellikle gençler ve çocuklar için verilen sosyal demokrat belediyecilik örneklerinin gösterildiği filmde, Atatürk vurgusu, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Filmde oyuncu Elifnaz Ürünal oynarken Buca Belediye Başkanı Görkem Duman da kısa bir rol aldı.

Yerel seçimlerin ardından halkçı yönetim anlayışı ile ilçede yaptığı hizmetlerden adından söz ettiren Buca Belediyesi, bu kez 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel yayınladıkları kısa film ile Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

Filmde ilçenin tarihi, kültürel yerlerinin yanı sıra, özellikle gençlerin yararlanabildiği sosyal tesislerden kesitler gösterildi. Filmde Buca’nın tarihi sokaklarından, doğal güzelliklerine birçok vurgu yapılırken, ilçenin ruhunu en güzel anlatan Mustafa Kemal Atatürk’e ait büst ve heykeller de en dikkat çeken noktalar olarak göze çarptı.

Filmi sosyal medya hesabından yayınlayan Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, paylaşımında şunları yazdı, “Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın sembol kenti İzmir’de, Buca’da gençlerin ve çocukların mutlu yaşam sürebilmesi için çalışıyoruz Atam… Emanetin olan Cumhuriyet’e sonuna kadar sahip çıkmak için… 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı